ÚJ KÖNYV

Karády Anna

Zserbó (Csak előrendelhető)

ÚJDONSÁG!!!

TOP könyvek, filmek

Könyvek házhozszállítása

Bankártyás fizetés /hamarosan/

Borsa Brown: Védelem előrendelhető! ---- Érkezés április 3-án. 

MEGYEK UTÁNAD

MEGYEK UTÁNAD
MEGYEK UTÁNAD
Elfeledett, rejtőzködő utak hálózzák be a fülledt alföldi falu földjeit, ahol Daru, a kamaszodó fiú küzd bandavezéri pozíciójáért, az önbecsülésért és szerelemért: egyszóval az életéért. Ha ő nem menne végig ezeken az ösvényeken, elkopnának, beleolva
Bővebben
Beszállítói raktárról! :
8-10 nap
További adatok
Sikertelen tétel
10,33
Részletek
Elfeledett, rejtőzködő utak hálózzák be a fülledt alföldi falu földjeit, ahol Daru, a kamaszodó fiú küzd bandavezéri pozíciójáért, az önbecsülésért és szerelemért: egyszóval az életéért. Ha ő nem menne végig ezeken az ösvényeken, elkopnának, beleolvadnának a határba, megszűnne valami hallatlanul fontos, és az emlékezet jóvátehetetlenül megsérülne. Daru élete, sorsa is ilyen: makacsul járja az érzelmek elágazó csapásait, múltban és jövőben, közben mindegyik kapcsolatában elveszít magából valamit, mindegyikbe belehal egy kicsit. Így válik felnőtté. A sebek, varratok és hegek sokasodnak, szíve talán kérgesebb lesz, de a legutolsó, okos és érett viszonyban is ugyanaz a szenvedély izzik, mint a legelsőben. Hogyan is lehetne jobban elmesélni egy ember életét, ha nem a szerelmei történetén keresztül? Erre, és saját boldog-boldogtalan pillanatainkra, éveinkre gondolunk, miközben Daru sorsával ismerkedünk. Jön utánunk, nem ereszt.
Adatok
EAN kódok
9789631431766, 9789631431766
Kiadó
MAGVETŐ KÖNYVKIADÓ KFT
Szerző
GRECSÓ KRISZTIÁN
Kiadás éve
2014
Cikkszám
180920
OLVASÓI VÉLEMÉNY A KÖNYVRŐL

Már nagyon régen tartozom ezzel a recenzióval, de be kell vallanom, elég nyögvenyelősen olvasom a nyereménykönyvemet – és nem, most nem azért, mert mindig is hadilábon álltam a kötelező olvasmányokkal.

Grecsó jól ír, nem kétséges – a kérdés, ami bennem inkább felmerült e könyv kapcsán , hogy minek.

A főhős, Daru szerelmi életét követhetjük kisiskolás korától felnőtt éveiig, és hát Daru sose boldog. Őszintén szólva egy elég teszetosza, szenvelgő, férfiatlan figurának tűnik, aki nehezen csihol ki belőlem érdeklődést. A regény tulajdonképpen az ő nőügyeinek lajstromozása. Az az érzésem, ha ezeket a történeteket novellák formájában olvasnám, tetszenének – sok a szép, sőt ütős helyzetleírás, találó mondat. Így összefűzve viszont számomra fárasztó ez a parttalan lelkizés – mintha egy hajnalig nyúló buliban, a kissé részeg és pityergő Daru sirámait kellene hallgatnom bólogatva, együttérzést mímelve és azon morfondírozva, hogyan szabadulhatnék anélkül, hogy megbántsam .

Ajánlom a könyvet: – nálam érzelmesebb olvasóknak, – megátalkodott Grecsóistáknak (utánaolvastam a Moly-on, még nekik sem ez a kedvenc könyvük tőle, tehát én is tovább próbálkozom majd, talán a Verával).

Kiss Limpár Évától

Köszönjük!

Kiegészítő termékek
Hasonló könyvek, termékek