ÚJ KÖNYV

BORSA BROWN

SAPHO /Első rész/

MÁR RAKTÁRON

SIKERKÖNYV!

ÚJRA RENDELHETŐ

DURICA KATARINA:
A RENDES LÁNYOK CSENDBEN SÍRNAK

TOP könyvek, filmek
Könyves ajánlatunk Önnek
Könyves Hírlevél
Könyvek házhozszállítása

A választott könyv, cd, dvd


MEGYEK UTÁNAD

-15%
Sikertelen tétel
MEGYEK UTÁNAD
12,23
Az Ön ára: 10,39
Kezdete: 2019.07.01   A készlet erejéig!
Elfeledett, rejtőzködő utak hálózzák be a fülledt alföldi falu földjeit, ahol Daru, a kamaszodó fiú küzd bandavezéri pozíciójáért, az önbecsülésért és szerelemért: egyszóval az életéért. Ha ő nem menne végig ezeken az ösvényeken, elkopnának, beleolvadnának a határba, megszűnne valami hallatlanul fontos, és az emlékezet jóvátehetetlenül megsérülne. Daru élete, sorsa is ilyen: makacsul járja az érzelmek elágazó csapásait, múltban és jövőben, közben mindegyik kapcsolatában elveszít magából valamit, mindegyikbe belehal egy kicsit. Így válik felnőtté. A sebek, varratok és hegek sokasodnak, szíve talán kérgesebb lesz, de a legutolsó, okos és érett viszonyban is ugyanaz a szenvedély izzik, mint a legelsőben. Hogyan is lehetne jobban elmesélni egy ember életét, ha nem a szerelmei történetén keresztül? Erre, és saját boldog-boldogtalan pillanatainkra, éveinkre gondolunk, miközben Daru sorsával ismerkedünk. Jön utánunk, nem ereszt.
 • EAN kódok
  9789631431766, 9789631431766, 9789631431766, 9789631431766
  Kiadó
  MAGVETŐ KÖNYVKIADÓ KFT
  Szerző
  GRECSÓ KRISZTIÁN
  Kiadás éve
  2014
  Cikkszám
  180920
  Státusz
  Sikertelen tétel    
 • Már nagyon régen tartozom ezzel a recenzióval, de be kell vallanom, elég nyögvenyelősen olvasom a nyereménykönyvemet – és nem, most nem azért, mert mindig is hadilábon álltam a kötelező olvasmányokkal.

  Grecsó jól ír, nem kétséges – a kérdés, ami bennem inkább felmerült e könyv kapcsán , hogy minek.

  A főhős, Daru szerelmi életét követhetjük kisiskolás korától felnőtt éveiig, és hát Daru sose boldog. Őszintén szólva egy elég teszetosza, szenvelgő, férfiatlan figurának tűnik, aki nehezen csihol ki belőlem érdeklődést. A regény tulajdonképpen az ő nőügyeinek lajstromozása. Az az érzésem, ha ezeket a történeteket novellák formájában olvasnám, tetszenének – sok a szép, sőt ütős helyzetleírás, találó mondat. Így összefűzve viszont számomra fárasztó ez a parttalan lelkizés – mintha egy hajnalig nyúló buliban, a kissé részeg és pityergő Daru sirámait kellene hallgatnom bólogatva, együttérzést mímelve és azon morfondírozva, hogyan szabadulhatnék anélkül, hogy megbántsam .

  Ajánlom a könyvet: – nálam érzelmesebb olvasóknak, – megátalkodott Grecsóistáknak (utánaolvastam a Moly-on, még nekik sem ez a kedvenc könyvük tőle, tehát én is tovább próbálkozom majd, talán a Verával).

  Kiss Limpár Évától

  Köszönjük!