ÚJ KÖNYV

Karády Anna

Zserbó 2. (Csak előrendelhető)

ÚJDONSÁG!!!

TOP könyvek, filmek

Könyvek házhozszállítása

Bankártyás fizetés /hamarosan/

Anne L. Green: Menedékem, Toszkána előrendelhető! ---- Érkezés október 16-án. 

Könyves BLOG

Kettős játszma
22
Szept

Farkas Anett Kettős Játszma

Eleven, remekül átgondolt, élvezetes regény. Bűnösen jó Pörgős és akciódús. Ez a könyv minden elképzelhető izgalmat kihoz a műfajból.

Most élsz - ajánló
14
Szept

Most élsz - ben minden megvan és a helyén van minden amit csak elvárok egy Romantikus -regénytől. A karakterek érdekesek,a közöttük levő kapcsolat dinamikus és szenvedélyes, a történet pedig Nem okoz csalódást. Ha egy édes, szenvedélyes és gyorsanolvasható regényre vágysz, akkor az Most élsz neked szól! Biztos hogy a kedvenc könyveim polcára kerül


Toszkána könnye
14
Szept

Anne L green: Toszkána Könnye

Romantika és erotika, krimivel fűszerezve a tökéletes elegy az olvasói szívek megdobogtatásához. Ez a rész is tele volt izgalmas jelenetekkel az írónő csak úgy dobálta a meghökkentő fordulatokat Attól a pillanattól fogva, hogy kinyitottam ezt a könyvet képtelen voltam letenni.Fehér Vitorlás a kikötőben
14
Szept

Hidasi judit: Fehér vitorlás a kikötőben ⛵

A könyv egy izgalmas és inspiráló történetet mesél el Gabinakról, aki háromgyerekes anya. Gabinak elege van a konfliktusokból, a stresszből és a fáradtságból, amit mindennap átél.

Anne L. Green Dunaszerdahelyen
16
Aug

Érkezik Anne L. Green vérpezsdítő szerelmi története a Toszkána vére! Ennek örömére meglepünk titeket egy könyvbemutatóval és egy dedikálással, ahol személyesen találkozhattok az írónővel és nemcsak elsőként vehetitek a kezetekbe a könyvet, de megismerhettek rengeteg kulisszatitkot a könyv megszületéséről, történetéről. 

Az utazó macska krónikája /könyvajánló/
18
Júl
Először is köszönöm a lehetőséget, amivel nyerhettem ezt a könyvet és ezzel együtt egy új élményt is❣️
Hiro Arikawa: Az utazó macska krónikája c. könyvről szól a beszámolóm.
Heather vonzásában /Könyvajánló/
18
Júl
????Sziasztok!
Fogadjátok sok sok szeretettel! ❤️
A romantikus könyvektől mindig is ódzkodtam, nem mondhatom, hogy a kedvenc műfajaim közé tartozna.
Mr. Vertigo /Recenzió/
18
Júl

Paul Austertől a Mr. Vertigo című könyvet nyertem legutóbb. Véletlenek szerintem nincsenek, azért kíváncsian kezdtem neki, mi ebben a nekem szóló üzenet. Számomra ez a könyv a szeretet erejéről szól, hogyan táplál, növel, javít, emel, ha van, s hogyan sorvad minden, ha nincs. 

Csigaház /Recenzió/
18
Júl

Szabó Magda regényeit nagyon szeretem, Ő volt a Nagymamám egyik kedvenc írónője is, a sorsukban is sok hasonló fordulat volt, és egyforma kort éltek meg.

Isten hozott Amerikában /Recenzió/
18
Júl

Pàr oldalas, óràs olvasmàny, egy hàromtagú, zavart csalàd jelene, ahol a kislàny nem beszél, az anyuka mindezek ellenére hisz abban, hogy lehetnek ők még "normàlis" csalàd.