ÚJ KÖNYV

Búd Titanilla

NOVOTA

ÚJDONSÁG!!!

SIKERKÖNYV

TOP könyvek, filmek

Könyvek házhozszállítása

Elnézést kérünk a most megjelenő hibákért! Áruházunkkat épp "átépítjük". RENDELNI AZÉRT TUD! Megértését köszönjük!

LELKI MENTŐÖV - VÁLOGATOTT ÍRÁSOK

LELKI MENTŐÖV - VÁLOGATOTT ÍRÁSOK
-15%

LELKI MENTŐÖV - VÁLOGATOTT ÍRÁSOK

Mentőövre csak hajóúton, viharos időben van szükség; lelki mentőövviszont mindnyájunknak kell, itt és most, mert súlyosbodik körülöttünka globális válság, és a jövő sötéten bizonytalan. Ilyenkor kell – mindenekelőttés -fölött – a belső biztonság érze
Bővebben
9,33
7,93
Kezdete: 2022.01.06   A készlet erejéig!
Részletek
Mentőövre csak hajóúton, viharos időben van szükség; lelki mentőövviszont mindnyájunknak kell, itt és most, mert súlyosbodik körülöttünka globális válság, és a jövő sötéten bizonytalan. Ilyenkor kell – mindenekelőttés -fölött – a belső biztonság érzete, az a tudat, hogy lesz, amilesz, lényünk mélyén van egy csendes zóna, ahová nem ér el a vihar, és amivédelmet ad, más szóval betölti a lelki mentőöv szerepét.
E kötet harminchárom fejezetét és sokféle témáját egy szerény kis szó fűziegybe: az, hogy -másként-. Minden válságnak az az alapvető üzenete, hogyazért vagyunk bajban, mert rosszul csináltunk valamit, és jelenlegi válságunkatsem a balsors, hanem túlnyomórészt mi, emberek magunk idéztükelő. Ezért talán helyre is tudjuk hozni, ha idejében bevezetjük a sokat emlegetettparadigmaváltást, vagyis más szemmel, tágabb perspektívával éstudatosabban kezdünk élni és működni, lerázva mindent, ami elavult ésimmár érvénytelen, ajtónkat és szívünket új lehetőségek előtt kitárva.
Ez nem m
Adatok
EAN kódok
9786155281068
Kiadó
KULCSLYUK KIADÓ KFT.
Szerző
BISHOP, BEATA
Kiadás éve
2013
Cikkszám
172043
Hasonló könyvek, termékek