ÚJ KÖNYV

Karády Anna

Zserbó 2. (Csak előrendelhető)

ÚJDONSÁG!!!

TOP könyvek, filmek

Könyvek házhozszállítása

Bankártyás fizetés /hamarosan/

Anne L. Green: Menedékem, Toszkána előrendelhető! ---- Érkezés október 16-án. 

Kuko Tiszta szívvel Pokolgép (CD)

Kuko Tiszta szívvel Pokolgép (CD)
Kuko Tiszta szívvel Pokolgép (CD)

Megérkezett a Pokolgép alapítójának, fő dalszerzőjének és mára egyetlen eredeti tagjának első szólólemeze! Kukovecz Gábor, vagy ahogy a szakmában hívják: Kuko kiválasztotta a tíz kedvenc Pokolgép dalát, mellétett hét teljesen új szerzeményt és saját előadásában tárja a rajongók elé. 

Bővebben
9,90
Részletek

Megérkezett a Pokolgép alapítójának, fő dalszerzőjének és mára egyetlen eredeti tagjának első szólólemeze! Kukovecz Gábor, vagy ahogy a szakmában hívják: Kuko kiválasztotta a tíz kedvenc Pokolgép dalát, mellétett hét teljesen új szerzeményt és saját előadásában tárja a rajongók elé. A tíz klasszikus dal remekül átfogja a Pokolgép és Kuko munkásságát, a hét új pedig megmutatja a jelent és felsejlik a jövő is. Ráadásul bátran mondhatjuk, Kuko énekesként sem vall kudarcot, elhivatottsága és tehetsége itt is megmutatkozik. A Tiszta szívvel Pokolgép nem az anyabanda új sorlemeze, hanem egy személyes hitvallás, egyfajta ars poetica, a hazai metal élet egyik legegyedibb stílusú dalszerzőjétől. A számtalan előadó által feldolgozott klasszikusokat ezúttal maga a szerző prezentálja úgy, ahogy annak idején megálmodta.

Dallista: 1. Ég veled 2. Még most se késő 3. Tiszta szívvel 4. Ítélet helyett 5. Győzd le a gonoszt! 6. Pokolgép 7. Túlsó part 8. Ringben 9. A háború gyermeke 10. Végső állomás 11. A túlélő 12. Így szép az élet 13. Hol van a szó 14. Minden nap 15. Véssétek fel 16. Poklomnak vihara 17. Adja az Isten

Adatok
EAN kódok
5999861659456
Kiadó
GrundRecords
Szerző
Kukovecz Gábor (Pokolgép alapítója)
Kiadás éve
2023
Cikkszám
GR215
Hasonló könyvek, termékek