ÚJ KÖNYV

Karády Anna

Zserbó (Csak előrendelhető)

ÚJDONSÁG!!!

TOP könyvek, filmek

Könyvek házhozszállítása

ANNE L. GREEN: Hazatérés Toszkánába előrendelhető! ---- Érkezés március 13-án. 

FADRUSZ - POZSONYI MESÉK

FADRUSZ - POZSONYI MESÉK
FADRUSZ - POZSONYI MESÉK

„Dani vagyok. Takács Dani. Pozsonyi srác, tizenkét éves. Nem vagyok kockafej, se okostojás, de azért jól tanulok. Szeretem az állatokat, van egy hörcsögöm, Snuki és két aranyhalam: Rembrandt és Picasso. Rajtuk kívül ott vannak még a

Bővebben
10,00
Részletek

„Dani vagyok. Takács Dani. Pozsonyi srác, tizenkét éves. Nem vagyok kockafej, se okostojás, de azért jól tanulok. Szeretem az állatokat, van egy hörcsögöm, Snuki és két aranyhalam: Rembrandt és Picasso. Rajtuk kívül ott vannak még a barátaim, na és persze a családom. Szörnyű gáz egy család vagyunk! Külön-külön még csak-csak, na de együtt!”
Így indul a történet, amelyben Danit egy erdélyi kirándulás alkalmával annyira lenyűgözi Mátyás király hatalmas lovasszobra, hogy hazatérve rögtön nyomozásba kezd, vajon ki is volt Fadrusz János, a szobor alkotója. Barátjával, Karimmal nyomába erednek a világhírű művésznek. Felfedezőútjuk során kerékpárral járják be a várost, és felkutatják a pozsonyi születésű szobrász kalandos életének legfontosabb helyszíneit.
Hamar kiderül, hogy Fadrusz élete nem nevezhető éppen hétköznapinak, csupa rejtély és titok. Ezért a fiúk által írt Fadrusz-dosszié valóban izgalmas olvasmány, felnőttnek és gyereknek egyaránt.

Adatok
EAN kódok
9788089927050
Kiadó
POZSONYI KIFLI
Szerző
FORGÁCS PÉTER
Kiadás éve
2019
Cikkszám
9788089927050
Hasonló könyvek, termékek