ÚJ KÖNYV

Náray Tamás

Anyám szerint

ÚJDONSÁG!!!

SIKERKÖNYV

TOP könyvek, filmek

Könyvek házhozszállítása

ANNE L. GREEN: Keserűen édes- előrendelhető! ---- Érkezés szeptember 19-én.

A SZÁRD SZIKLA /DEDIKÁLT/

A SZÁRD SZIKLA /DEDIKÁLT/
A SZÁRD SZIKLA /DEDIKÁLT/

Vágyak egy sziget kapujában

 

Virginia Angels, a fiatal amerikai lány, egy szerelmi csalódás után Szardíniára utazik. Semmit sem tud a szigetről

Bővebben
RRP: 13,90 
13,50
Részletek

Vágyak egy sziget kapujában

 

Virginia Angels, a fiatal amerikai lány, egy szerelmi csalódás után Szardíniára utazik. Semmit sem tud a szigetről, de hamar felfedezi a szépségét, az ízeit, az embereket, miközben lehetetlenebbnél lehetetlenebb helyzetekbe keveredik. A véletlenek folyton egy idegen, ám felettébb karakán férfi útjába sodorják, aki nemcsak ostorozza a lányt, hanem felkelti az élet utáni vágyat is benne. Virginia rádöbben, hogy a „szárd szikla" nem csupán köveket takar, hanem egy erős és határozott férfit is.

A röpke nyaralás azonban megváltozik, amikor kiderül, hogy ki a titokzatos férfi. Rejtett egyezségük az őrület és az észszerűség határán mozogva taszítja őket egy olyan élethelyzetbe, amellyel nehezen barátkoznak meg.

Vágyak, cselszövés, fájdalmak és szenvedély egy szigeten, amely szerelembe ejti az embert, és örökre megpecsételi a sorsát.

Borsa Brown, az erotikus-romantikus regények népszerű írónője ezúttal egy könnyed, szórakoztató, ám emberi lelket boncolgató, perzselő érzelmekkel megtűzdelt nyári történetbe repíti az olvasót.

Adatok
EAN kódok
9786156145048
Kiadó
ÁLOMGYÁR KIADÓ
Szerző
BORSA BROWN
Kiadás éve
2020
Cikkszám
9786156145048
Kiegészítő termékek
Hasonló könyvek, termékek