ÚJ KÖNYVEK

Zolcer János

Gorbacsov titkai

DEDIKÁLT PÉLDÁNY ajándék könyvjelzővel

SIKERKÖNYV!

ÚJRA RENDELHETŐ

DURICA KATARINA:
A RENDES LÁNYOK CSENDBEN SÍRNAK

TOP könyvek, filmek
Könyves ajánlatunk Önnek
Könyves Hírlevél
Könyvek házhozszállítása

A választott könyv, cd, dvd


BÁDOGEMBER

-15%
BÁDOGEMBER
12,39
Az Ön ára: 10,54
Kezdete: 2020.10.24   A készlet erejéig!
Az egész egy tombolán nyert festménnyel kezdődött: tizenöt napraforgóval, amit egy olyan nő akaszt ki a falra, aki hisz benne, hogy a fiúk és a férfiak csodálatos dolgokra képesek.És van két fiú, Ellis és Michael, akik elválaszthatatlanok egymástól. És a fiúkból férfiak lesznek, aztán besétál az életükbe Anne, és ez mindent megváltoztat és nem változtat meg semmit.Sarah Winman Bádogembere a nagy sikerű Amikor Isten nyúl volt és Csodálatos dolgok éve nyomdokaiban járó szerelmes levél az emberi kedvességről és barátságról, veszteségről és túlélésről.„Csodálatos, nagyon régóta nem indított meg ennyire könyv. Egyszerűen beleszerettem a regénybe és a szereplőibe.” - Joanna Cannon„Visszafogott, nem érzelgős, magabiztos, meleg, és olyan gyengéd hangvételű, hogy az már fáj.”- Rachel Joyce
 • EAN kódok
  9786155638947
  Kiadó
  XXI. SZÁZAD KIADÓ KFT.
  Szerző
  WINMAN, SARAH
  Kiadás éve
  2017
  Cikkszám
  218993
 • A Felvidéki Olvasóklub-ban meghirdetett felhívásunk első nyertese, aki megírta nekünk a nyereménykönyről a véleményét, Julia Gy. G. volt. Nagyon köszönjük!

  Íme a nyertes véleménye: 

  Sarah Winman - Bádogember

  Csodálatos történet barátságról, szerelemről, egy egész életről. Őszinteség, boldogság, magány. Elfogadás, elengedés, fájdalom.

  Két férfi és egy nő. És ebben a háromszögben mindenki mindenkit szeret. Két fiú barátságával kezdődik a történet, a két férfi majd később az egyik férfi és egy nő szerelmével folytatódik, melyet egy váratlan fordulat szakít szét. Vagy mégsem? Nem a lànyregény kategória. Egyáltalán nem egy vidám történet, nagyon is szomorú. Egyáltalán nem egy szokványos történet, nagyon is elgondolkodtató és felkavaró. Szépen megírt, letehetetlen könyv volt számomra. Nyíltan, tabuk nélkül olvashatunk meleg szerelemről, nem ködösítve, hanem igaz valójában. Könnyen olvasható, gazdag jelzőkben és mély gondolatokban. A történet kerek egész, nincs az olvasónak hiányérzete utána. Mindenkinek szeretettel ajánlom. "... Eltöprengek, milyen lehet egy megszakadó szív hangja. És arra gondolok, talán halk, észrevehetetlenül halk, egyáltalán nem drámai. Mint amikor egy kimerült fecske a földre zuhan..."