ÚJ KÖNYV

Ludovic Maquet

Ludo, egy hontalan idegenlégiós

EXKLUZÍV, ÚJDONSÁG!!!

SIKERKÖNYV

TOP könyvek, filmek

Könyvek házhozszállítása

BORSA BROWN: Álszemérem- előrendelhető! ---- Érkezés október 24-én.

A szabadság szerelmesei - Csak előrendelhető

A szabadság szerelmesei - Csak előrendelhető
ÚJ
A szabadság szerelmesei - Csak előrendelhető

Csak előrendelhető! Várható megjelenés 2022.11.03.

Szenvedélyek és árulások, szerelem és bosszú a forradalom és a szabadságharc viharaiban.
Az Anna-bál szerelmeseiből megismert Györöky Ilka és családja története folytatódik a méltán híres balatonfüredi reformkor következő évtizedében.

Bővebben
RRP: 14,80 
12,70
Részletek

Szenvedélyek és árulások, szerelem és bosszú a forradalom és a szabadságharc viharaiban.

Az Anna-bál szerelmeseiből megismert Györöky Ilka és családja története folytatódik a méltán híres balatonfüredi reformkor következő évtizedében. Az 1840-es években még az eddiginél is pezsgőbb és színesebb társasági és kulturális élet zajlik a népszerű üdülőtelepen, és az évente megrendezendő Anna-bálok egyre nagyobb vonzerőt jelentenek a környékbelieknek valamint a távolabbról idesereglő vendégeknek. Szinte minden évre jut egy-egy újabb szenzáció, vagy ünneplésre okot adó alkalom: például az új Kerektemplom felépítése, vagy a Kisfaludy gőzhajó vízre bocsátása. Ilka gyermekei lassan felnőnek, és ebben a mozgalmas évtizedben ők is átélik a szerelem, a barátság, a rivalizálás és ellenségeskedés érzelmi viharait.
Lassan elérkezik a világtörténelmi jelentőségű 1848-as esztendő, amikor a történelem forgószele mindannyiuk életét gyökerestől felforgatja.
Fábián Janka új regényében Balatonfüred mellett immár Bécsbe és Pozsonyba is ellátogathatunk, hogy szemtanúi lehessünk, hogyan élték át a korabeli emberek a forradalomba és szabadságharcba torkolló, izgalmas késői reformkor éveit.

Adatok
EAN kódok
9789636040277
Kiadó
Libri Könyvkiadó
Szerző
Fábián Janka
Kiadás éve
2022
Cikkszám
9789636040277
Hasonló könyvek, termékek